Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

  • Start
  • Overige Fietstochten
  • Bert Beentjes Toer

Bert Beentjes Toer

De inmiddels vermaarde grandioze fietstocht de 'Bert Beentjes Toer', is genieten van fietsen en landschap en start vanuit Uitgeest (Tenniscentrum). U kunt met ons meerijden met een snelheid van 25 km/u (altijd afhakelijk van omstandigheden, we komen graag gezamelijk thuis)

Deze prachtige vrije tocht van 120 kilometer voert u vanaf Uitgeest via Krommenie, Wormer, Het Twiske, Landsmeer via de natuurgevieden ten noorden van Amsterdam over de Schellingwoude bruggen langs de prachtige Gaasp en Gein naar de rustplaats bij Vinkenveen in de buurt, u bent dan al over de helft. De terugweg voert u langs de mooie vaarten de Winkel, Oude Waver naar Nes a/d Amstel en via het Amsterdamse Bos naar Halfweg. Vervolgens via Houtrak en het Westerhofbos naar pont Buitenhuizen. Het laatste stuk voert u via de Zuiderpolder en Assendelft naar Uitgeest. Het is een ideale voorbereiding voor de Ronde van Noord-Holland.

Zoals gezegd we starten om 09:00 uur

Deelnamekosten zijn er niet maar u kunt dit initiatief ondersteunen met een vrijwillige bijdrage: € 2 zodat we onze kosten kunnen afdekken.