Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

  • Start
  • Tochten
  • Kennemer Classic

Kennemer Classic

De Kennemer Toer Club organiseert haar befaamde klassieke fietstocht t.w. de Kennemer Classic.

De tocht heeft deze dag een drietal afstanden zodat een ieder zijn eigen lengte kan uitzoeken. De afstanden zijn: 35 kilometer, 65 kilometer en een schitterende uitdaging van 125 km! 
Alle tochten zijn gepijld! En daarnaast kunt u de route ook nog als gps op uw navigatieapparaat laden, tot slot krijgt u ook nog eens een zeer duidelijke en gedegen routbeschrijving mee. De tocht is door de NTFU geclassificeerd met 1 ster met de uitstraling van een ster extra als we de commentaren van onze deelenemers mogen geloven zo enthousiast als ze zijn.

En dit jaar hebben we in ieder geval sportdrank waarvan u een bidonvulling kan tappen (wel zelf uw bidon meenemen), en hopelijk kunnen we ook weer traditioneel een stukje fruit meegeven voor onderweg.

Extra! De kleinere afstand is getest door handbikers en uitstekend in orde bevonden. Ook u bent met de handbike dus welkom!

Alle tochten starten over dezelfde route, maar op verschillende tijden. U wordt onthaald op een prachtige dag door het Noord-Hollands landschap richting de Eilandspolder. De grotere tochten voeren u nog verder via Ursem en Spanbroek naar de IJsselmeerkust door en langs het  Nationaal Landschapspark Noord-Holland Midden. Na deze omzwervingen keert u weer terug op de startplaats.

In alle gevallen geldt....laat u verrassen. 
Degenen die één van deze tochten willen fietsen kunnen zich aanmelden op het terrein van camping Geversduin, volg de aanwijzingen vanaf de hoofdingang.
Starttijden:
125 km. van 08.00 tot 09.00 uur 
65 km. van 09.00 tot 10.30 uur 
30 km. van 10.00 tot 12.00 uur

Inschrijvingen kunnen we nog steeds prima aan de tafel afhandelen. We hebben de prijzen uniform en laag gehouden tussen de 3 en 5 euro, afhankelijk van de afstand! Meestal trachten wij er voor te zorgen dat u een natje en een droogje meekrijgt om u smakelijk door de dag heen te brengen, maar dat is afhankelijk van de sponsoring!
Van de routes zijn ook nog een degelijke routebeschrijvingen die u uitgereikt krijgt, ook al is er gepijld. De organisatie zal u tot ± 16.00 terug verwelkomen.
Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot Hr. M. Schrijnders, 0251-311078